Anita van Eck

Ik ben Anita van Eck en ik ben een erkend Sport instructor NCSAH en Orun 4 instructeur wedstrijdsport.

Ik geef les tot ZZL nivo maar vind het lesgeven aan ruiters met problemen juist een uitdaging. Ik zie dat er bij erg veel ruiters problemen komen omdat de basis niet voor elkaar is. Vaak krijg het paard daarvan de schuld maar meestal is het de onkunde van de ruiter.


Bij de NCSAH heb ik erg heel veel over biomechanica waardoor ik heel anders ben gaan kijken hoe een paard correct gereden word.


Paarden zitten van jongs af aan in het bloed. Inmiddels heb ik een stal gehuurd met acht boxen in Bergambacht (Happy horse stables) Alle paarden die ik rij heb ik zelf gefokt en opgeleid. Momenteel rijd ik met Fairplay ZZL.


Ook fok ik ieder jaar wel een veulen waardoor ik ook best veel kennis heb over hoe een correct gebouwd paard eruit moet zien. Waardoor ik ook al aan de bouw kan zien waar het rijtechnische probleem zit.

Contactgegevens:

tel:0623976461

email: aveck57@gmail.com