Over NCSAH

Waar Rijkunst, Sport en Paardenwelzijn samengaan!

Maak kennis met ons team

Benieuwd wie jou gaan beleiden met in de wereld van paardrijden?? Lees het hier op deze pagina en raak geinspireerd. Benieuwd wie jou gaan beleiden met in de wereld van paardrijden?? Lees het hier op deze pagina en raak geinspireerd. Benieuwd wie jou gaan beleiden met in de wereld van paardrijden?? Lees het hier op deze pagina en raak geinspireerd. Benieuwd wie jou gaan beleiden met in de wereld van paardrijden?? Lees het hier op deze pagina en raak geinspireerd. Benieuwd wie jou gaan beleiden met in de wereld van paardrijden?? Lees het hier op deze pagina en raak geinspireerd. 

Waarom we doen wat we doen.

Een uileg van wat NCSAH doet en misschien motivatie achter het bedrijf of iets in die richting is misschien wel interrestant op hier weer te geven. Een uileg van wat NCSAH doet en misschien motivatie achter het bedrijf of iets in die richting is misschien wel interrestant op hier weer te geven. Een uileg van wat NCSAH doet en misschien motivatie achter het bedrijf of iets in die richting is misschien wel interrestant op hier weer te geven. Een uileg van wat NCSAH doet en misschien motivatie achter het bedrijf of iets in die richting is misschien wel interrestant op hier weer te geven. 

Onze docenten

Bastiaan de Recht

Met een diepgewortelde liefde en empathie voor paarden, vond Grand Prix ruiter Bastiaan de Recht zijn roeping in het harmonieus en bedachtzaam paardrijden. Zijn aanpak is stevig verankerd in kennis en begrip. In 2005 werd deze passie bekroond met de prestigieuze titel ‘Maestro’ in de klassieke rijkunst. Bastiaan heeft zich verder bekwaamd door trainingen bij gerenommeerde meesters zoals Richard Hinrichs, Marcus Nowotony (SRS), Florian Bacher (SRS), Tineke Bartels en Laurens van Lieren.

Met zowel een Maestro diploma als een ORUN diploma voor Instructeur Wedstrijdsport Dressuur Niveau 4 op zak, is Bastiaan een ware specialist in het werk aan de hand. Hij blinkt uit in het rijden met zowel barokke paarden als moderne sportpaarden op het hoogste wedstrijdniveau. Op dit moment schittert Bastiaan met meerdere paarden in de Grand Prix.

Amber koppen

Amber Koppen staat bekend om haar deskundige begeleiding van paarden op elite niveau in disciplines zoals dressuur, western, springen en endurance. Haar passie voor de Zware Tour dressuur en haar achtergrond als paardenarts dreef haar naar een diepgaande studie van het bewegingsapparaat. Ze stelt kritische vragen zoals de oorzaken van kreupelheid en blessures bij paarden en zoekt naar manieren om deze te voorkomen.

Naast haar opleiding als paardenveterinair, heeft Amber zich ook gespecialiseerd in Osteopathie, Chiropractie, Acupunctuur en Dry Needling. Dankzij haar uitgebreide kennis over rijtechnieken en de fysieke impact daarvan op paarden, kan Amber als geen ander de knelpunten bij paarden analyseren en aanpakken. Ze is ook een ORUN gecertificeerde Wedstrijd Sport Dressuur instructeur, waarmee ze haar expertise en passie voor de dressuursport compleet maakt.

Word jij de volgende erkend instructeur van de NCSAH?

Erkende NCSAH Instructeurs zijn instructeurs die minimaal een diploma Basic Instructor Classical Dressage hebben behaald en die jaarlijks bijscholing volgen om erkenning te behouden.

Vragen of onduidelijkheden?

Wij staan voor je klaar! Vul het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om al je vragen te beantwoorden of onduidelijkheden weg te nemen.