Coby Kruis

Hallo allemaal,

Ik ben Coby Kruis en ik woon in Tjalleberd (friesland). In 2022 ben ik begonnen bij de NCSAH in het basistraject. En heb ik mijn Basis Instructor Classical Dressage diploma succesvol afgerond.

Ik ben werkzaam als sportmasseur voor paarden en daarnaast run ik samen met mijn ouders een stoeterij en dekstation van friese paarden in Heeg. In 2021 kwam ik terecht op de website van Dressage2learn en in contact met Karin Schraa en Amber Koppen nadat ik helemaal was vastgelopen vanwege een blessure met mijn lichte tour hengst. Vanaf die tijd ben ik mij veel bewuster geworden van alles wat invloed heeft op de gezondheid, biomechanica, het welzijn en de prestaties van het paard. Ook voor mijn werk als sportmasseur vind ik het belangrijk om naast het masseren ook de ruiters/eigenaren trainingstips mee te geven. Voor een optimale begeleiding van het paard. Harmonie, plezier van ruiter én paard en het correct gaan van het paard zijn voor mij belangrijke uitgangspunten in mijn eigen training en voor mijn lespaarden. Daarbij blijf ik goed opletten of het paard ook mentaal lekker in zijn vel zit.

Mocht je meer willen weten over mijn manier van lesgeven of ben je geïnteresseerd in een proefles dan mag je mij altijd bellen!
Ik geef zowel aan huis les als bij mij thuis in mijn mooie buiten rijbaan in Tjalleberd. Met ruime gelegenheid om te parkeren.

Contactgegevens:

Coby Kruis
P.G.Otterweg 6
8458 ES Tjalleberd
cobykruis@live.nl
06-46234423

www.cobykruis.nl
www.stalhouderijkruis.nl