Esther Kapteijn

Mijn naam is Esther Kapteijn, woonachtig in Ter Aar (vlakbij Alpen aan den Rijn) en van jongs af aan heb ik een enorme passie voor paarden. Ooit, net als de meeste mensen, begonnen op een manegepony, maar al gauw wilde ik meer leren. Op mijn 26e kocht ik mijn eerste eigen paard, maar in de jaren ervoor reed ik paarden van andere mensen, welke ik ook uitbracht tot en met
Z-niveau.
Op dit moment rijd ik met mijn paard Vigor in het Z2. Naast Vigor heb ik nog twee andere paarden, waarvan ik Flexibel ook in het Z2 heb uitgebracht.
Een aantal jaren geleden besloot ik dat ik graag mijn instucteursdiploma wilde behalen, zodat ik mijn passie kon gaan overbrengen op andere mensen. Ik ben op zoek gegaan naar een passende opleiding en zo ben ik uitgekomen bij de NCSAH, waar ik naast het leren lesgeven ook veel kennis heb opgedaan over paardenwelzijn en biomechanica.
In 2018 heb ik met succes het basistraject afgerond en eind 2020 heb ik, wederom met succes, het schooltraject afgerond. Daarnaast heb ik ook via de NCSAH mijn Orun 4 diploma behaald.
Ik vind het leuk om mensen te helpen om hun paard op de juiste manier te trainen, zodat sport en welzijn gecombineerd kunnen worden en paard en ruiter met plezier samen kunnen werken.

Mocht ik je enthousiast hebben gemaakt of wil je graag wat meer informatie,
mail of bel me!

Tot ziens,
Esther Kapteijn

Contactgegevens:

estherkapteijn@gmail.com
06-10497121