Illyssia Gijsen

Mijn naam is Illyssia Gijsen en ik woon in Wedde. Ik ben binnen de paardensport actief als springruiter.

Dan zal je misschien denken wat doet een springruiter met een diploma van de NCSAH? Nou heel simpel, als springruiter hecht ik veel waarde aan het dressuurmatig trainen van paarden om ze in goede conditie op te leiden en zodanig te trainen en managen dat ze gezond blijven. De principes van klassieke dressuur en de kennis en kunde over de biomechanica van het paard spelen daarbij een grote rol.

Naast mijn eigen wedstrijdpaarden leid ik jonge paarden op, met name in de springsport. Dit doe ik zowel voor mijn eigen paarden als paarden van andere eigenaren en waar gewenst breng ik paarden uit op wedstrijden.

Naast mijn Basic Instructor Classical Dressage diploma ben ik ook in het bezit van het ORUN 2 en 3 diploma.

Hoewel springen mijn specialiteit is kun je bij mij terecht voor zowel dressuurlessen als springlessen of een combinatie ervan. In mijn lessen staat je paard centraal en heb ik aandacht voor jou als ruiter om jou samen met je paard in harmonie te begeleiden en op te leiden. Mijn lessen zijn altijd maatwerk waarbij ik kijk naar de behoefte van zowel jou ruiter als je paard. Behalve volwassenen geef ik ook les aan kinderen en gemotiveerde jongeren.

Wil je meer weten of heb je vragen, neem gerust contact op.

Contactgegevens:

0642725866