Inge Nieuwenhuis

Inge Nieuwenhuis

Ik ben Inge Nieuwenhuis en ik woon in Onnen. In 2022 ben ik als zij-instromer begonnen aan de opleiding Sportfase A van de NCSAH.  Ik  heb gekozen voor de NCSAH omdat ik mij graag wilde ontwikkelen tot een instructeur met verdiepende kennis en zicht op een fysiek en mentaal fit paard waarbij effectief en doelgericht trainen met plezier voorop staat.  Tijdens de 2 opleidingsjaren die ik heb gevolgd, heb ik mijn oog en gevoel getraind en onder andere enorm veel geleerd op het gebied van biomechanica en welzijn. Ik heb mijn diploma gehaald als Basic Trainer & Instructor en mijn Orun 2.   Ik ben zelf geklasseerd tot Z2 niveau dressuur en ik ben KNHS jurylid  B t/m M2.  Daarnaast ben ik voorzitter van  Rijvereniging de Blauwe ruiters. Ook werk ik als kwaliteitsverpleegkundige in een verpleegtehuis.

Ik heb zeker nog voldoende tijd over om lessen te geven. Les kan bij mij in Onnen in onze (kleine) binnenbak of in de buitenbak en in overleg op locatie.

Wil jij met je paard aan de slag om samen te verbeteren? Ben je opzoek naar plezier, ontspanning of juist eindelijk die ene oefening correct onder de knie krijgen?  Neem dan gerust contact met mij op voor een kennismaking of een proefles.  Dit kan via appen, bellen, mailen of DM via Facebook.

Contactgegevens:

Email: Inge_lara@hotmail.com

Telefoon: 06-49037380

Facebook: https://www.facebook.com/inge.nieuwenhuis.3