Isabella Hornhuis – Kümmerlen

Ik ben Isabella Hornhuis – Kümmerlen. Ik heb een eigen praktijk (sinds 2012) in Peizerwold waar ik twee diensten aanbied. De ene dienst is equitherapie en paardencoaching (ik ben CREF-methode® behandelaar, gespecialiseerd in hechting), de andere dienst is dressuur instructie en horsemanship. In mei 2018 heb ik het diploma van Basic Instructor Classical Dressage bij de NCSAH ontvangen en in februari 2020 is daar het diploma NCSAH Sports Instructor CD (incl. ORUN 4) bijgekomen. Ik blijf de komende jaren met veel plezier in opleiding bij de NCSAH omdat het voor mij een verrijking is en ik door wil groeien met mijn paard Hero. Hero woont bij mijn praktijk op de grens van Groningen en Drenthe, ik en mijn gezin niet. Wij wonen in een dorp daar vlakbij.

 

Al sinds mijn kindertijd spelen paarden een grote rol in mijn leven. Toen ik 8 jaar oud was ben ik begonnen met paardrijden. Mijn wens kwam uit toen ik als 13 jarige een pony kreeg. De meeste bijbaantjes die ik heb gehad stonden in het teken van de paarden, zo heb ik op meerdere maneges en stallen gewerkt en paarden gereden.

Na mijn HEAO studie heb ik verschillende P&O functies bij meerdere bedrijven gehad, totdat ik me ben gaan omscholen naar coach/ therapeut. Paarden maken dagelijks deel uit van mijn werk, van beide diensten. Les krijgen kan bij mij op locatie of ik kom naar jou toe voor het geven van lessen en trainingen. Meer informatie over mij is te vinden op mijn website: www.equisabella.nl

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Equisabella Coaching

Adres:
Nabuurhoeve
Noordenveldweg 102
9497PA Donderen

Mob: 06-14887096

Website: www.equisabella.nl

Twitter: @Equisabella

Facebook: facebook.com/Equisabella

Linked In: Isabella

KvK: 54984017