Jenske van Drunen

Jenske van Drunen

Mijn naam is Jenske van Drunen en ik woon in Gouderak. In 2024 heb ik het basistraject van de NCSAH afgerond en mijn BICD diploma behaald. Vervolgens ben ik doorgestroomd naar het Sporttraject, wat ik met veel plezier volg. Voorlopig ben ik nog niet uitgeleerd en ben ik voortdurend bezig om mijzelf verder te ontwikkelen als ruiter en als instructeur. 


In mijn lessen kijk ik naar de ruiter en het paard en vind ik het belangrijk om vanuit de basis verder te bouwen. Ik zorg voor een functionele training, waarbij ik rekening hou met de gestelde doelen en de fysieke mogelijkheden van zowel ruiter als paard.  


Het is mogelijk om bij mij op locatie te komen, maar ik kom ook aan huis. 


Neem gerust contact met mij op voor een kennismaking of meer informatie! 


Tot snel,

Jenske


Contactgegevens:

jenske.blok@gmail.com