Léone Rijnders – Heijnen

“Success is not final; failure is not fatal; it’s the courage to continue that counts”
Winston Churchill

Even voorstellen: Mijn naam is Léone en samen met mijn man Peter en dochter woon ik in Leusden. Al vanaf jongs af aan ben ik in meer of mindere mate bezig met paarden. Zelf ben ik voornamelijk actief in de dressuursport op het moment kun je me met Ducati tegen komen in het Z2 of langs de ring als jury. Mijn man houdt zich bezig met de mensport en ik moet zeggen ik sluit niet uit dat ik op termijn dat ook nog eens ga proberen.

Willen lesgeven is 1 ding, maar waar leer je dat? Er zijn meer opleidingen die je kunt volgen maar bij de NCSAH vond ik een opleiding die het lesgeven combineert met essentiële kennis over het paard. De combinatie van kennis over anatomie, biomechanica, leerprocessen van paard en ruiter is waar ik heel veel aan hebt gehad en gebruik in mijn lessen.

Wat wil je bereiken als combinatie is de basis van mijn lesgeven. Heb je nog geen doel dan kan ik je helpen met het stellen van een doel dit hoeft zeker niet alleen wedstrijd gericht te zijn of alleen beperkt tot dressuur, ook een sprongetje of werken met balkjes kan een fijne variatie geven.
Je doel behalen wordt meestal niet bereikt met rijden alleen, ook een stukje management hoort daarbij. Graag kijk ik daarbij met je mee en kan ik je ondersteunen met tips.

Geïnteresseerd of vragen, neem gerust vrijblijvend contact met me op

Met vriendelijke groet,

Léone

 

Omgeving: Amersfoort, Leusden, Nijkerk
Basic Trainer & Instructor, ORUN 3 instructeur

Contactgegevens:

Léone Rijnders-Heijnen
E-mail: leone_h@hotmail.com
Telefoon: 0651362908
Leusden