Linda Augusto

Mijn naam is Linda Augusto en ik woon in Nieuw Vennep. Ik heb vanaf mijn jonge jaren altijd een grote passie gehad voor paarden. Dit jaar heb Ik het diploma ‘Basic Trainer & instructor’ behaald en ben ik inmiddels begonnen met de opleiding tot ‘school trainer & instructor’.

Nu deel ik mijn passie met mijn dochter en haar D-pony. Zelf heb ik een 12 jarige Westfalen Ruin Zimension. Ik heb hem vanaf zijn vierde jaar en ben de eerste jaren tegen veel fysieke problemen aangelopen. Hierdoor veel artsen bezocht, maar eigenlijk nooit iets aantoonbaars gevonden. Ik ben mezelf gaan verdiepen in het werken aan de hand, longeren en rechtrichten. Mijn paard veranderde van een flegmatiek, onregelmatig en vaak gesloten paard naar een voorwaarts, regelmatig en vrolijk paard. Ik was hier zo enthousiast over dat ik besloot deze opleiding te gaan volgen. Hier heb ik geleerd om “problemen” zowel bij paard als ruiter te herkennen en op te lossen.

Het is voor mij een uitdaging om ruiters met de meer gecompliceerde paarden bewuster te maken en te begeleiden om zo de juiste balans te vinden om verder te trainen.

Contactgegevens:

M: 06 23733517
linda_augusto@hotmail.com