Lydia Oosting

Hallo allemaal!

Mijn naam is Lydia Oosting. Ik woon in Exloo waar ik mijn eigen kleinschalige pension, training en instructiestal heb. In 2018 ben ik begonnen bij de NCSAH in het basis traject. Inmiddels heb ik mijn Basic Instructor Classical Dressage diploma, mijn ORUN 2 en mijn ORUN 3 diploma gehaald.

Ondertussen ben ik bezig om met mijn zelf opgeleide paard naar het ZZL te trainen, daarna wil ik graag nog het sport instructor en ORUN 4 diploma gaan halen.

Ik ben zelf Z dressuur, M springen en L eventing geklasseerd.

Ik rij veel verschillende paarden en heb ervaring in het opleiden van jonge paarden. Daarnaast ben ik zelf een fanatieke wedstrijdamazone. Daarbij staat het welzijn van mijn paarden bovenaan. Zo ben ik altijd bezig om een ‘happy athlete’ te krijgen, en dat mijn (sport)paarden jaren lang met plezier hun werk kunnen doen.

Ik geef dressuurlessen, springlessen en longeerlessen.

Mijn doel is om het beste uit jezelf en je paard te halen. Om optimaal te kunnen trainen heb je kennis nodig over hoe je paard leert, hoe je paard biomechanisch functioneert, en hoe je die kennis combineert in de praktijk tijdens het trainen van je paard en het rijden van de dressuuroefeningen.

Ik wil je graag leren hoe jij je paard zo functioneel mogelijk kan trainen.

  • Wil je weten waarom het belangrijk is om je paard zo correct mogelijk te trainen?
  • Wil je graag een happy athlete ontwikkelen?
  • Wil je doelgericht aan de slag?
  • Ben je bereid om kritisch naar jezelf te kijken?

Neem dan eens contact met mij op voor een proefles.

Contactgegevens:

Valtherweg 35
7875TA Exloo
lydiaoosting@hotmail.com
06-37383626