Marika Bungert

Ik ben Marika Bungert en ik ben erkende NCSAH-instructeur. Ik ben instructeur en trainer van mijn eigen stal Dureza.

Ik ben iemand die graag overal het fijne van wil weten en dus ook in relatie tot de paarden. Dit bracht mij dan ook naar de NCSAH, waar ik veel kennis en inzicht in de biomechanica en trainingsconcepten van het paard heb gekregen. Ik ben in bezit van de NCSAH-diploma’s:

  • Basic trainer & Instructor;
  • School Instructor;
  • Work in hand Instructor.

Ik help fanatieke paardenliefhebbers die een betere connectie willen voelen met hun paard zodat zij de beste trainer van hun paard kunnen zijn en tot betere prestaties kunnen komen.

De ruiter leert tijdens de lessen hoe hij op een gezonde wijze zijn paard kan trainen. Biomechanica en functionele anatomie vormen daarbij het uitgangspunt.

Goede training werkt namelijk preventief ter voorkoming van vele blessures zoals overbelasting en/of compensatie. Aan ons, als ruiter/trainer, de taak om te zorgen dat het paard gezond is en ons kan dragen om erop te kunnen rijden.

Ruiter en paard kunnen dan met plezier leren en zich ontwikkelen.

Dus wil jij graag doelgericht aan de slag? Ben je gemotiveerd én bereid om kritisch naar jezelf te kijken? Ga je voor de lange termijn en niet voor een ‘quick fix’?

Wil je weten waarom het belangrijk is om een paard (zowel fysiek als mentaal) correct (functioneel) te trainen en hoe je dit zelf kunt doen?

Neem dan vooral contact met mij op! En hopelijk tot snel! 🙂

Contactgegevens:

Stal Dureza
Schoonloërstraat 73, 9444 TH Grolloo
06 209 00 582
marika@dureza.nl
www.dureza.nl
www.facebook.com/staldureza