Marloes Bode Bullens

Ik ben Marloes Bode Bullens, in 2017 ben ik begonnen met de opleiding tot instructeur bij de NCSAH.

Wat voor mij in mijn lessen heel belangrijk is, naast het fysiek goed ontwikkelen van jouw paard, is de communicatie tussen ruiter en paard helder krijgen. Een duidelijke communicatie zorgt dat het trainen met je paard voor zowel jou als voor jouw paard plezierig is. Zo hou jij jouw paard ook mentaal gezond.

Heb jij het idee dat jouw paard jou niet begrijpt en dat jullie wel wat ondertiteling kunnen gebruiken? Stel jij wel 10 keer dezelfde vraag aan je paard maar krijg je maar niet het gewenste antwoord? Of doet jouw paard van alles waar jij niet om gevraagd hebt? Ik kan jullie helpen om de communicatie weer helder te krijgen.

Het samenwerken met een paard kan soms lastig zijn als jullie elkaar niet begrijpen. Jij raakt gefrustreerd of verdrietig omdat je vol goede bedoelingen met je paard aan het trainen bent maar de resultaten uit blijven.

Door mijn trainingen met verschillende paarden weet ik hoe een paard leert en kan ik jou hier mee helpen. Ik kan jou meer inzicht geven in hoe je paard communiceert en leert. Als jullie communicatie weer helder is kan jullie training met sprongen vooruit gaan!

Want als een paard snapt wat er van hem gevraagd wordt zal het altijd proberen om het juiste antwoord te geven.Je kan bij mijn terecht voor dressuur, spring en longeerlessen op alle niveaus. Van (nog niet) zadelmak tot Z dressuur. Ik help jullie graag verder!

Contactgegevens:

www.enjoyyourhorseinharmony.nl

marloes.bullens@gmail.com

06-23849801