Martine van Dijk

Martine van Dijk

Mijn naam is Martine van Dijk en ik woon in Leeuwarden. Met mijn paarden ben ik actief in de dressuursport tot en met het ZZ-zwaar. In 2023 ben ik begonnen bij de NCSAH en heb ik het basistraject en sportfase A in 1 jaar afgerond. Momenteel ben ik in het bezit van een BICD diploma en ORUN 2 diploma. 

Het trainen en lesgeven van paarden met kennis over de klassieke rijkunst, biomechanica en functionele anatomie op een logische harmonieuze wijze is mijn doel. De opleiding heeft mij veel nieuwe kennis en inzichten gebracht die ik graag overdraag naar mijn lesklanten. Ik streef ernaar dat paard en ruiter op een plezierige manier kunnen samenwerken en elkaar begrijpen.  

Ik geef les en clinics aan jong en oud, op locatie en op verenigingen. Ben je benieuwd naar mijn manier van lesgeven? Neem dan contact met mij op, zo kunnen we binnenkort samen aan de slag!

Contactgegevens:

martinerixt@hotmail.com

0653256989

Instagram:: Martinevandijkdressage