Paulina Kwiatkowska

Ik ben Paulina en woon in Nieuw Schoonebeek (Drenthe) Ik ben van kleins af aan altijd al met paarden bezig, heb op meerdere stallen gewerkt oa als ruiter, groom en stal medewerkster. Ook heb ik bij verschillende trainers mee mogen lopen en heb Ik veel paarden mogen rijden.
Hiervoor heb ik de opleiding aan de ISPH gevolgd.

In 2017 heb ik mijn Ncsah basic trainer-instructor diploma gehaald en heb het eerste jaar van het sporttraject achter de rug. Ik vind het belangrijk om onderbouwd les te kunnen geven zodat je ook daadwerkelijk weet wat je aan het doen bent. Met kennis van de anatomie en biomechanica kan ik helpen op de juiste manier je paard te trainen en er een happy atlete van te maken. Zitles en verschillende manieren van longeerles behoren ook tot de mogelijkheden. Tevens ben ik bekend met grondwerk en bitloos rijden. Ik heb ervaring met het inrijden en doorrijden van paarden. Ik vind het een uitdaging om met jonge sensibele paarden te werken.
Geen ras is mij te gek, heb verschillende rassen mogen rijden en uitbrengen. Zelf ben ik in het bezit van een mooie bonte die in al sinds zijn tweede mijn maatje is(geboortejaar 1997) tevens een mooie sensible en geen makkelijke pre en een lieve shetlander. Ben je op zoek naar iemand waar je ongedwongen in harmonie en vertrouwen in het juiste tempo voor je paard en jezelf fijn verder kan trainen,
neem dan contact op voor een proefles.

Contactgegevens:

0621282889
paulinakwiatkowska@hotmail.com