randy-blom

Randy Blom

Hoi, leuk dat je op mijn pagina kijkt. Ik ben Randy Blom en woon in Oude Pekela. Ik vind het opleiden van paarden één van de leukste dingen om te doen. Op het paard als amazone, maar ook naast het paard als coach en instructrice. Ik heb mijn paard Impression als 3-jarige onbeleerd gekocht en inmiddels zelf opgeleid naar Lichte Tour niveau.

In deze ontdekkingsreis miste ik puzzelstukjes. Ik wilde meer kennis hebben over het paardenlichaam en het gebruik daarvan in de dressuur. Toen ik vervolgens in een revalidatietraject terecht kwam na een blessure heb ik de stap gezet om mij aan te melden bij de NCSAH.

In 2022 ben ik in het sporttraject van de NCSAH begonnen als zijinstromer. In 2024 vond ik dat ik als instructrice genoeg kennis had om examen te doen. In mei 2024 ben ik met mooie cijfers geslaagd voor het diploma Basic Instructor Classical Dressage. Dit jaar ga ik verder met Sportfase B in Ter Apel en ga ik starten met de opleiding tot Work in hand Instructor.

Ik heb veel ervaring in het opleiding van jonge paarden. Ook geef ik les aan combinaties op verschillende niveaus. Mijn doel is om op een vriendelijke en harmonieuze manier ruiter en paard op te leiden binnen de mogelijkheden van beiden. Daarbij heb ik extra aandacht voor het lichaamsgebruik van het paard. Daarnaast vind ik een goed management ontzettend belangrijk. Ik zal je daarom ook vragen om vooraf een managementformulier in te vullen om te kijken of alle randzaken omtrent het optimaal trainen van jouw paard voor elkaar zijn. Denk daarbij aan goed passend harnachement, regelmatige gebitscontroles, behandeling bij een fysiotherapeut, osteopaat of chiropractor en goed onderhouden hoeven.


Ben jij gemotiveerd, wil jij meer leren over het doelmatig trainen van het paard en het paardenlichaam en staat jouw ‘happy athlete’ bovenaan jouw prioriteitenlijst? Neem dan met mij contact op om een kennismaking in te plannen. (bij voorkeur via WhatsApp)

Contactgegevens:

Equimastery

Mobiel: 06 29303446

Website: www.equimastery.nl

Facebook: www.facebook.com/equimastery