Shireen

Shireen Jenny-van der Veer

Ik ben Shireen Jenny-van der Veer (1980) en woon samen met mijn man (1979) en kinderen (2008 & 2010) net buiten Wijk bij Duurstede. Met onze paarden en overige dieren aan huis ben ik elke dag bezig met mijn passie voor de paardensport. Ondanks dat ik geen wedstrijdtijger ben vind ik het heerlijk om de sfeer te proeven in de ring of parcours en te zien waar we eindigen. Ik vind vooral de combinatie dressuur, springen en een cross op zijn tijd een mooie afwisseling. 

In 2023 ben ik begonnen met de NCSAH Basic Instructor Classical Dressage en ORUN opleidingen zodat mijn lessen afwisselend zijn en diepgang hebben met extra aandacht voor de (rij)techniek, ruiter(fitheid) en de biomechanica van het paard. En om mezelf te verdiepen en verder door te ontwikkelen volg ik in 2024 de Sportfase A (Advanced Instructor Classical Dressage) opleiding.

Contactgegevens:

Shireen Jenny 

SJVDV Stables & Equivision

Broekweg 4

3961MJ Wijk bij Duurstede

0611487994