Simone Lammers

Mijn naam is Simone Lammers en ik woon met mijn paarden en honden in het mooie buitengebied van de Heelweg (tussen Winterswijk en Doetinchem). Dus in de Achterhoek.

Inmiddels heb ik jarenlange ervaring opgebouwd op het gebied van instructie, jury, trainingen van paarden, paardensportmassage en natuurgeneeskunde voor honden en paarden (bachbloesemtherapie en aromatherapie). Ik zoek steeds weer nieuwe uitdagingen om me weer verder te ontwikkelen en om een brede expertise te kunnen uitdragen. Daarom ben ik in 2019 met veel plezier de opleiding bij de NCSAH gestart.

Ondertussen ben ik nu ook een gediplomeerd ruitervitaliteitscoach/personal trainer. Een ruiter hoort, net als zijn paard, fysiek fit te zijn. Hiermee ben ik me als instructeur meer gaan specialiseren in de houding en zit van de ruiter en de impact hiervan op het paard. Altijd leuk om te zien dat vaak kleine aanpassingen in de houding en zit al grote veranderingen kunnen geven.

Met veel plezier geef ik ondertussen al heel wat jaren lessen aan kinderen en volwassen van B t/m Z niveau. Gezien mijn diverse opleidingen ben ik gewend om vanuit een breed spectrum een paard (en de ruiter) te bekijken. Het doel is steeds dat zowel ruiter als paard plezier beleven aan het samenwerken en zich verder kunnen ontwikkelen. Op mijn website www.movinghorses.eu kun je meer lezen over mij, mijn ervaring en wat ik je kan bieden.

Groetjes Simone Lammers