Tamara van der Kaaden

Hallo,

Ik ben Tamara van der Kaaden en ik woon in Vierpolders (naast Brielle).

In 2024 heb ik het basistraject van de NSCAH afgerond en heb ik mijn BICD diploma (Basic Instuctor Classical Dressage) en Orun2 behaald. Nu ben ik doorgestroomd naar de Sportfase van het NCSAH, want er valt nog steeds zo veel te leren. Ik vind het erg belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen.

 

Als instructeur zal ik proberen om het beste uit jezelf en je paard te halen. De ruiter leert in de lessen hoe hij/zij op een goede, gezonde manier zijn paard of pony kan trainen. Een goede en gezonde manier van trainen werkt preventief. Je voorkomt zo veel verschillende blessures.

Ik streef ernaar dat paard en ruiter op een fijne manier met elkaar samenwerken en elkaar begrijpen.

 

Mocht je interesse hebben neem dan gerust contact met mij op.

Ik kan op locatie komen, maar er kan eventueel ook bij mij op locatie instructie gegeven worden.

 

 Contactgegevens:

Contactgegevens:

t.vdkaaden@gmail.com