Tineke van den Berg

Mijn naam is Tineke van den Berg, ik woon in Zandhuizen (ZO Friesland).

In 2017 ben ik gestart met de opleiding Basic Trainer & Instructor bij de NCSAH. Inmiddels ben ik gediplomeerd NCSAH instructeur!

Ik ben bij de NCSAH terecht gekomen vanwege onder andere mijn interesse in de klassieke rijkunst en de anatomie & biomechanica van het paard. Op dit moment volg ik met één van mijn paarden het Sport Fase A traject. Ik wil mijn kennis zo up to date mogelijk houden, voor mijzelf als ruiter/trainer en voor mijn leerlingen, om echt een verschil te kunnen maken en blijf daarom fijn doorstuderen bij de NCSAH.

Ontspanning, harmonie, plezier van ruiter én paard en het correct gaan van het paard zijn voor mij belangrijke uitgangspunten in mijn eigen training. Ik wissel mijn training onder het zadel regelmatig af met het Werken aan de hand. Binnen de opleiding is hier veel aandacht voor. Ik doe dit ontzettend graag en heb gemerkt dat het werken aan de hand een waardevolle aanvulling is op het rijden onder het zadel. Daarnaast volg ik ook de aparte modules Werk aan de Hand voor mijn diploma Work in Hand Instructor!

Ik vindt het belangrijk om in mijn lessen begeleiding ‘op maat’ aan te bieden, geen standaard werkwijze voor elke combinatie maar per combinatie bekijk ik wat er nodig is. Dit bespreken we samen en aan de hand hiervan maken we een Persoonlijk Plan van Aanpak. Ik kan op locatie komen lesgeven maar je bent ook bij mij thuis in Zandhuizen welkom, ik heb de beschikking over een ruime buitenbak en een kleine(re) binnenbak.

Contactgegevens:

Tineke van den Berg
Je bereikt mij het gemakkelijkste via Whats App: 06-267 46 226

https://www.facebook.com/De-Sonneberg-100342644717442