Wendy Boeken

“De beste tijd om de training van je paard te beginnen is bij de geboorte, de één na beste tijd is nu.” Stal Boeken

Ons eigen bedrijf, Stal Boeken in Drachtstercompagnie, bestaat sinds 2008. In 2009 heb ik mijn Instructeursdiploma gehaald bij de ORUN. Omdat ik toe was aan verdieping op het vlak van dierenwelzijn, heb ik in 2021 mijn diploma Basic Instructor en Basic Trainer (KNHS erkend) behaald bij de NCSAH Hippische beroepsopleiding. Ik heb zowel het basisjaar als het sporttraject gevolgd. Bij Stal Boeken hebben we dierenwelzijn hoog in het vaandel. Dit sluit mooi aan bij de biomechanische aspecten die meegenomen worden in de opleidingen van de NCSAH. Daarnaast ben ik in het bezit van ORUN 3 en het instructeursdiploma van IPOS waarin werken met de teugeldrukmeter centraal staat.

Met al deze kennis kunnen we zorgen voor de (revalidatie)training van mens en paard, in diverse disciplines van de sport.

Zelf rijd ik met Wonder Z2 dressuur, maar ik ben ook vaak met hem te vinden in het Drents Friese Wold. Trainen met plezier voor mens en paard is belangrijk, dus werk aan de hand, vrijheidsdressuur een WE clinic of meertal rijden (3e met het zestal van Nienoord op het NK in 2013) valt voor ons ook onder trainen.

Wil je ook trainen met plezier én een doel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Meer informatie kun je vinden op www.stalboeken.nl


Contactgegevens:

Wendy Boeken
De Feart 45
9222 NT Drachtstercompagnie (Fr.)
www.stalboeken.nl