Malou Penners

Inzicht in de biomechanische aspecten met als kern de harmonie tussen paard en ruiter is een must voor iedere paardeneigenaar. 

Mijn naam is Malou Penners, gevestigd in Maarssen en gediplomeerd Basic Instructor Classical Dressage en ORUN 3 Instructeur.

Ik het voorrecht om van mijn passie mijn werk te maken. Ik begeleid zowel ruiter als paard met diverse hulpvragen en ontwikkelingstrajecten en richt mij tevens op het trainen en uitbrengen van dressuurpaarden. Ik ben ervan overtuigd dat een succesvolle samenwerking tussen ruiter en paard gebaseerd is op wederzijds begrip en vertrouwen. Daarom is mijn aanpak gericht op de begeleiding van zowel het paard als de ruiter in hun ontwikkeling.

Mijn trainingsbenadering volgt de principes van de klassieke dressuurkunst. Naast het belang van functionele en biomechanische aspecten, hecht ik grote waarde aan de mentaal/emotionele ontwikkeling van het paard. Ik geloof dat een evenwichtig paard zowel fysiek als mentaal in harmonie moet zijn.

Met mijn ruime ervaring werk ik met ruiters en paarden van verschillende niveaus en achtergronden. Ik creëer een positieve en stimulerende omgeving waarin zowel ruiter als paard kunnen groeien en hun volle potentieel kunnen bereiken.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Ik kijk ernaar uit om samen te werken aan jullie doelen!

Contactgegevens:

E-mail: maloupenners@gmail.com

Telefoon: 0682114519

Website: www.maloupenners.nl