Nina Sikkens

Ik ben Nina Sikkens en woon met mijn gezin aan de rand van Oude Pekela, in de landelijke streek Bronsveen.

In 2022 ben ik samen met mijn Groninger merrie Faline (2014) aan de opleidingen van de NCSAH begonnen en heb in 2023 het BICD diploma gehaald. Deze opleiding, maar ook het trainen en lesgeven volgens de principes van de klassieke rijkunst is voor mij vanzelfsprekend. Het draagt bij aan de natuurlijke en gezonde ontwikkeling van het paard, op zowel fysiek als mentaal vlak. Het bevordert de harmonieuze samenwerking, wat uiteindelijk leidt tot optimale en duurzame prestaties en bovenal plezier in het rijden en trainen van je paard.

Ik vind het erg leuk en belangrijk om mijzelf en mijn paard verder te ontwikkelen. Ik volg daarom regelmatig bijscholing en bij de NCSAH ben ik bezig met de opleiding tot instructeur ‘Werk aan de Hand’.

Het geven van lessen is altijd maatwerk waarin jij en je paard centraal staan. Ik deel voldoende kennis zodat jij thuis met je paard functioneel en doelgericht verder kunt werken. Waar nodig of gewenst is er ook aandacht voor het management rondom het paard.

Naast alles rondom de paarden ben ik parttime werkzaam als brandveiligheidsadviseur en heb een groot analytisch denkvermogen. Ik heb oog voor detail en houd ervan om lastige vraagstukken te doorgronden en dit vanuit verschillende invalshoeken te bekijken om tot een duurzame oplossing of advies te komen. Deze vaardigheden gebruik ik ook tijdens het trainen van paarden en het geven van rijlessen.

Ben je nieuwsgierig geworden wat ik voor je kan betekenen, neem dan contact met mij op.


Contactgegevens:

06-28999299

ninasikkens@gmail.com