Tesse Arentz

Mijn naam is Tesse Arentz, ik ben een 27 jarige Lichte Tour amazone uit Oosterbeek. Paarden zijn al onderdeel van mijn leven zo lang ik mij kan herinneren. Hoewel de nadruk op dressuur ligt, ontbreken de springparcoursen en crosstrainingen zeker niet. Daarnaast werk ik regelmatig met mijn paarden aan de hand.

Mijn eerste aanraking met lesgeven was tijdens het volgen van de sportklas op NHB Deurne in 2013. Dit is zo goed bevallen dat ik daar niet meer mee gestopt ben. Inmiddels heb ik zeer uiteenlopende ervaring opgedaan. Waaronder het geven van groepslessen aan kinderen, maar ook met het begeleiden van Z ruiters richting hun wedstrijddoelen.

Om mezelf nog beter gaan ontwikkelen, zowel als amazone als instructrice, ben ik het sport/trainer- traject van de NCSAH gaan volgen. Ondertussen ben ik in het bezit van mijn ORUN 3 en het diploma Basic Instructor Classical Dressage.

Of je nu recreatieruiter bent of fanatiek in de subtop rijdt, graag werk ik met jou samen aan het behalen van je doelen. Hierbij stellen we samen een plan van aanpak op, dat inspeelt op jouw behoeften en die van je paard. Dat gaat van bijvoorbeeld rijden in het bos tot mee gaan als coach op wedstrijd. Ieder paard en iedere ruiter is uniek, dus pas ik mijn manier van lesgeven aan zodat jullie er zo veel mogelijk uit kunnen halen. In mijn lessen staat centraal: wederzijds respect en vertrouwen, harmonie en natuurlijk plezier met je paard.

Naast het geven van privélessen en (kleine) groepslessen, ben ik ook beschikbaar voor het geven van clinics en demonstraties.

Meer informatie over mij en mijn paarden is te vinden op www.arentzdressage.nl

Contactgegevens:

info@arentzdressage.nl

of

+31 (0)6 11319687